Keretbe zárt világ fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2010. Szeptember 07, 18:40:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Csak "Megbízható Tag" nyithat új topicot. Új tagok írjanak az adminnak, ha szeretnének ilyen rangot. Smiley
237 Hozzászólás 9 Témában írta 34 Felhasználó
Legújabb tag: hana-chan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
+  Keretbe zárt világ fórum
|-+  General Category
| |-+  Észrevételek
| | |-+  Vendégkönyv
« előző következő »
Oldalak: 1 [2] Nyomtatás
Szerző Téma: Vendégkönyv  (Megtekintve 1868 alkalommal)
Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #15 Dátum: 2009. Július 16, 18:47:01 »

Egyelőre megszüntetem a hozzászólás lehetőségét, mint vendég....
Naplózva

By candle light all hail ye tonight. The master takes a bow from flame of life
bubu2020
Megbízható tag
Új tag
*

« Válasz #16 Dátum: 2009. Augusztus 12, 21:15:07 »

Hali! Először is Gratula, hogy az első után ki tudtátok adni a másodikat.
Azzedar, gondolom a te dicsőséged, hogy összehoztad ezt az egészet. Ha nem akkor bocs, de én úgy tudom te hoztad össze :

Egy valami viszont annyira nem tetszik a 2. kiadásban, az pedig a borító és a tartalom közti különbség. Nem azért mert rossz lenne, csak tényleg a borítón látszik, hogy egy professional munkája (vagy ha nem akkor is annak látszik), gyönyörű, a kisebb történetek is szépek, de azokon látszódik a kidolgozás csökkenése. A másik különbség, hogy szerintem sokan ahogy meglátják a borítót, mint ahogy én megláttam, arra gondolnak hogy lesz benne ilyen is, de valószínűleg nem.  Esetleg annyit lehetne legközelebbi kiadásnál csinálni, hogy a történetek kis darabkáiból vagy egy pofás borítót összedobni, vagy aki készíti a borítot, valamiféle csoportképet készít, amin rajta vannak a szereplők.
Amugy tényleg minden jó nagyon tetszik!    és ne hari a belefecsegésem miatt!
Naplózva
Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #17 Dátum: 2009. Augusztus 14, 14:14:56 »

Köszi szépen Smiley

Volt erre javaslat, de nem lett volna szép, zsúfolt lenne a borító. Másrészt nem tudni kik kerülnek be s nem poén a borítóval pepecselni, amikor már mennie kéne a nyomdába. Persze akarat kérdése, viszont jobbnak látom ahogy most van. Mindenki azon van, hogy arra a szintre jusson ^^ Ha belelapoz az ember, úgyis tudja mire számíthat. Mindenesetre kösz a felvetést ^^
Naplózva

By candle light all hail ye tonight. The master takes a bow from flame of life
vidagr
Global Moderator
Új tag

WWW E-mail
« Válasz #18 Dátum: 2010. Augusztus 15, 05:59:02 »

Naszóval a spam-botok dögöljenek meg.
Bevezettem egy új rangot az Admin-Mod-Tag sorba - a "megbízható tag" azt jelenti, hogy Azz rábólintott, és onnantól nyithat topicot.
Az eddigi hozzászólások számától függő jog bevonva.
Persze ettől még előfordulhat spam a hozzászólások közt, de legalább témákat nem nyitnak ezrével az ilyen férgek.  
Naplózva

VL
Oldalak: 1 [2] Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!