Keretbe zárt világ fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2010. Szeptember 07, 18:37:19

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Csak "Megbízható Tag" nyithat új topicot. Új tagok írjanak az adminnak, ha szeretnének ilyen rangot. Smiley
237 Hozzászólás 9 Témában írta 34 Felhasználó
Legújabb tag: hana-chan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
+  Keretbe zárt világ fórum
|-+  General Category
| |-+  Keretbe zárt világ
| | |-+  Segítség
« előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] 4 Nyomtatás
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 2505 alkalommal)
Mucki
Megbízható tag
Aktív tag
**

KZV 1/2 tag ^^

muckky15@hotmail.com
WWW E-mail
« Válasz #30 Dátum: 2009. Augusztus 29, 21:14:37 »

... muszáj, mert idén érettségizem, minimum a második félévben januártól júniusig max öt percem lesz rajzolni lol

Én ezt az érettségi-szünetben csináltam. (tudod, amikor érettségire keeeéééll(ett volna) tanulni.... )
Terjesztem az igét. De tényleg! Még msn-en is ki van írva h comicinvestnél rendelhető  Ott láttam, hogy van. Amúgy máshol lehet kapni?
Naplózva

Trallala
Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #31 Dátum: 2009. Augusztus 30, 00:26:55 »

Köszi, ari vagy! :3 És jah, lehet már most rajzolni, én is agyalok a sztorin. XDD
Kinn vannak a Forgalmazók pontnál hol kaphatók a cuccok, majd Holdfényt is hozzáteszem, amint jó lesz a gépem  Jah és majd a neved javítjuk kövi nyomásnál. XDDD Sry  Te vagy a kiválasztott!
Naplózva

By candle light all hail ye tonight. The master takes a bow from flame of life
Naki-chan
Megbízható tag
Aktív tag
**

KönyvtárCicc

« Válasz #32 Dátum: 2009. Augusztus 30, 09:09:19 »

Szívesen vennék KZV2-őt, hogy támogassalak benneteket,de sajna már megvan és ki van olvasva...többször is.XD
Kár, hogy nem tudtam szinte senkivel aláíratni...-.-"
Majd tavaszi conon üldözlek benneteket.XD
Naplózva

Egy kis számítógépzseni veszett el bennem nagyon mélyen.xD
Möraja
Megbízható tag
Aktív tag
**

WWW E-mail
« Válasz #33 Dátum: 2009. Szeptember 01, 19:34:22 »

Bajban vagyok, nagy eséllyel csapatom nem találta a standot és nincs KZV2őm -_-"" mondjuk ez csak holnap fog kiderülni, de mivel elvileg két mangát sikerült meglelniük az ötből, amiből a conra három jelent meg.... szal el vok keseredve 
És miért van minden bolt pestbudán, mikor oda be sem tehetem a lábam?XD Szal itt a kérdésem, hogy ha valóban nem sikerült beszerezni, akkor kérhetek postán át egy példányt? //tudom, alapból necces, én meg rá fogok tenni egy lapáttall... szal... gomenasaiiiii//
Tudom, lehet ütlegelni, hogy festem az ördögöt a falra, de "jobb félni, mint megijedni" szerintem...
Naplózva
Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #34 Dátum: 2009. Szeptember 01, 21:29:39 »

Hát.... elég érdekesen alakult a helymegoldás conon.... Szóval kb örülök, hogy volt helyünk, de jövőre megpróbálok egy teljes asztalt lefoglalni, csak előre kéne spórolni s megnyerni az ötös lottót ilyen luxushoz T___T De van egy ötletem, csak ehhez kellene majd a TI segítségetek is, majd devire kiírom ha rendesen átgondoltam.... Vidékre is menne, de nagyon sokat elkérnek árusításért, ami nekem nem gazdaságos, így marad a posta  :/
Naplózva

Möraja
Megbízható tag
Aktív tag
**

WWW E-mail
« Válasz #35 Dátum: 2009. Szeptember 03, 17:18:58 »

Ha tudok, szívesen segítek, szal majd várom azt az ötletet:D Am igazam lett, Kemacosok nem találtak meg titeket a conon, így még nincs kötetem, de Nori majd egy pénteken leugrik a fővárosba a kedvemért és megveszi nekem  X3 *imádja a csajt* Ugyhogy oké, lehet semmisnek venni a postás dolgot, meg így megúsztam a postaköltséget isXD gomenna
Naplózva
Naki-chan
Megbízható tag
Aktív tag
**

KönyvtárCicc

« Válasz #36 Dátum: 2009. November 08, 23:37:41 »

OMG....
Szívesen jelentkeznék írónak(Lehet azzal több esélyem lenne...)...de az a gáz, hogy rajzolni is akarok... de passz.... kettőt egyszerre nem lehet?XD
Mármint... h alkotok valami történetet felajánlásnak és alkotok valami történetet, de képregénybe....(a képregény valszeg nem jut be, de a történetre még lehet esély, ha jó a rajzoló)...Cheesy
*majd alkot valamit,de nem tudja, hogy még mit*
Naplózva

Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #37 Dátum: 2009. November 08, 23:57:55 »

Persze, lehet mindkettőt, nem zárják ki egymást. Smiley
Naplózva

Naki-chan
Megbízható tag
Aktív tag
**

KönyvtárCicc

« Válasz #38 Dátum: 2009. November 09, 00:05:07 »

Wow...akkor szuper, köszike!^^
*szeretgetős életérzés*
Naplózva

Paty-wolf
Megbízható tag
Új tag
*

« Válasz #39 Dátum: 2009. November 09, 02:57:47 »

Fiam ez nagyon jó ötlet..most mutatta bratyód..... xd
szal hajrá mindenki jéééjjjj xD
Naplózva
Naki-chan
Megbízható tag
Aktív tag
**

KönyvtárCicc

« Válasz #40 Dátum: 2009. December 15, 13:34:14 »

Nos, segítség....visszadobta a citromail a levelem... azt jelezte h nem jó a cím,amire küldtem.-.-"
Pedig kaptatok volna egy cép történet vázlatot.xXD
Naplózva

Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #41 Dátum: 2009. December 15, 13:54:13 »

Hm... Arról tudok, hogy citromail csinál furcsa dolgokat, de a cím él. Vész esetén megpróbálhatod az enyém (profilban benne van) És örülök, úgy látszik, beindult a dolog 
Naplózva

Naki-chan
Megbízható tag
Aktív tag
**

KönyvtárCicc

« Válasz #42 Dátum: 2009. December 15, 14:35:55 »

Hm... Arról tudok, hogy citromail csinál furcsa dolgokat, de a cím él. Vész esetén megpróbálhatod az enyém (profilban benne van) És örülök, úgy látszik, beindult a dolog 

Most a te címedre küldtem, hátha úgy odaér...de nem sok jót jósolok neki, mert az előző levélnek sem volt baja mégis mailer daemon-os szutykot írt vissza,.Tongue
Naplózva

Azzedar
Administrator
Aktív tag

« Válasz #43 Dátum: 2009. December 15, 14:44:10 »

Most a te címedre küldtem, hátha úgy odaér...de nem sok jót jósolok neki, mert az előző levélnek sem volt baja mégis mailer daemon-os szutykot írt vissza,.Tongue

Megjött  Grin Kösz, igyekszem elolvasni 
Naplózva

Möraja
Megbízható tag
Aktív tag
**

WWW E-mail
« Válasz #44 Dátum: 2010. Március 09, 19:38:18 »

Van egy kérdésem @_@
Eredeti ötletem a harmadikhoz megbukott - nagyon nincs kedve, alkotni... O_O Ellenben most született egy új, borító vázlatát már elkezdtem, de fejembe ötlött valamit.
A sztori, nem tudom, ki ismeri, Jútúbon fentvan - Alice Human Sacrifice. Ez Vocaloid eredetileg, de nagyon tetszik és gondoltam megrajzolom, de nem vocaloidékkal, hanem saját/barátok karijaival, akik megengedik. Ez így oké vagy.... nem? ^^; (hisz a sztori nem az enyém, nem is innen van, csak a karik lennének egyediek és nem Mikuék).
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!